Om Garnspejderen

Hvem er garnspejderen? 

Det korte svar er: Berit Hinnemann, tysker bosat i Danmark siden 2001, gift og mor til to piger.

Professionelt beskæftiger jeg mig med udvikling og innovation i den kemiske industri (se her hvis du vil vide mere).

Denne side handler om min interesse for strik. I de sidste par år har jeg opdaget, hvor mange spændende garntyper og dygtige designere der er, både i Danmark og i udlandet. For at dele mit perspektiv, har jeg startet min egen strikkeblog og glæder mig til at eksperimentere med dette medie.

Jeg designer også selv modeller til både børn og voksne, især funktionel børnetøj og klassisk tøj til kvinder. Se for eksempel blogpost om Knapponchoen, som udkommer om lidt hos White Nile Cotton.

Det kan nok ses på bloggen, at jeg er ingeniør og godt kan lide at undersøge tingene systematisk. Så hvis du gerne vil læse om en ingeniørs perspektiv på garn og strik – så er du kommet til det rette sted. Velkommen til garnspejderen 🙂

Om denne side:

Kontaktoplysninger

Berit Hinnemann
Bauneholmvej 14
3660 Stenløse
Telefon: 2988 1853
email: berit@garnspejderen.dk

Retningslinier for denne webside:

1) Alle synspunkter på denne side er mine egne. Alle indlæg er skrevet af mig og jeg har rettighederne til alle billeder.

2) Dette er en webside udelukkende finansieret af mig.

3) Jeg bestræber mig på, at alle faktuelle oplysninger på siden er korrekte, men fejl kan naturligvis forekomme. Kontakt mig gerne, hvis du har kommentarer og rettelser.

4) Hvis du gerne vil bruge billeder eller indhold, skal du kontakte mig om samtykke først. Jeg er som udgangspunkt positivt stemt, men vil gerne vide, hvad de skal bruges til.