#Strikkeløftet 2018

Nogle af jer strikkere på Instagram har måske lagt mærke til en række indlæg med #strikkeløftet2018 hashtag. Charlotte Kaae (Bykaae) startede det, og det går ud på, at man poster en eller flere hensigter eller mål som strikker for 2018.

Det er meget interessant at se hvad I andre har postet – og det er fantastisk at så mange deler deres strikkeplaner. Mange er fornuftige, såsom at strikke fra sit garnlager eller færdiggøre UFOer (som på strikkesprog er unfinished objects = ikke færdiggjorte projekter). Andre ligesom Charlotte Kaae selv er meget ambitiøse såsom at strikke to par sokker om måneden eller lignende.

Jeg ville så overveje to spørgsmål:
1) Hvad vil jeg strikke i 2018?
2) Hvor vil jeg hen med projekt garnspejderen i 2018?

Spørgsmål nr. 1 er netop dækket af Strikkeløftet 2018, og her har jeg fundet frem til følgende:

Mit strikkeløfte 2018: Jeg vil strikke mindst et større stykke beklædning til hver person i vores familie, dvs. mindst en sweater, cardigan, nederdel, eller kjole til hver af mine to døtre, min mand og mig selv.

Spørgsmål nr. 2 handler om mine mål for projekt garnspejderen i år, nemlig

  1. Lave spændende designs og opskrifter både til White Nile Cotton og på egen hånd
  2. Mindst to andre aktiviteter hvor jeg bidrager med noget til strikkeverden

Ved punkt 1 sætter jeg bevidst ikke tal på. Projekt garnspejderen foregår i fritiden og det svinger meget, hvor meget tid jeg har – og det er helt fint. Ved punkt 2 har er en begivenhed allerede planlagt, og det løfter jeg sløret for om lidt. Den anden aktivitet arbejder jeg på og fortæller om det, hvis og når det falder på plads.

Jeg ønsker dig et fantastisk strikkeår 2018 – og jeg håber vi ses derude 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.